Uvjeti korištenja i pravne napomene - Korištenje kolačića - Politika privatnosti

Uvjeti i odredbe

Prihvaćanje uvjeta

www.akcije-hr.info sa svim poddomenama i web stranicama te aplikacijama za mobilne telefone koji pripadaju domeni akcije-hr.info, dalje u tekstu Akcije HR info u cijelosti je u vlasništvu poduzeća Domidona informacijske tehnologije d.o.o., u daljnjem tekst Domidona.

Akcije HR info je internetski portal  sa pripadajućom mobilnom aplikacijom koji sadrži  informativni sadržaj koji korisnicima omogućuje besplatno pretraživanje proizvoda na akcijama.

Korisnik je svaka osoba koja pristupa i/ili koristi usluge Akcije HR info, što podrazumijeva neregistrirane i registrirane korisnike.

Neregistrirani korisnik je svaki korisnik koji pristupa Akciji HR info bez prijave. Registrirani korisnik je svaki korisnik koji je izvršio prijavu na stranicu sa potrebnim osobnim podacima (email, ime/ime i prezime). Domidona se obvezuje da će te podatke koristiti samo u svrhe za koju su dobiveni. (Po potrebi kontaktiranje korisnika putem email-a).

Sve usluge podliježu sljedećim Pravilima i uvjetima korištenja (u daljnjem tekstu "PUK").

Pristupanjem i korištenjem ovih stranica na bilo koji način, potvrđujete da ste pravila i uvjete utvrđenem u PUK-u pročitali, razumjeli i da ih u cijelosti prihvaćate. Zadržavamo pravo po vlastitom nahođenju, promijeniti, izmijeniti ili na drugi način mijenjati ova pravila i uvjete u bilo koje vrijeme. Takve izmjene stupit će na snagu odmah nakon objavljivanja istih. Korisnik je dužan redovito čitati PUK te se smatra da je pristupanjem stranicama Akcije HR info upoznat s aktualnim PUK-om.

Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, promijeniti, izmijeniti ili na drugi način mijenjati ova pravila i uvjete u bilo koje vrijeme. Takve izmjene stupit će na snagu odmah nakon objavljivanja istih. Dužni ste redovno pregledavati ova PUK kako bi bili obaviješteni o bilo kakvim promjenama.
Najnoviju verziju PUK-a možete pronaći na: https://www.akcije-hr.info/uvjeti-i-odredbe

Za vrijeme korištenja i pristupanja stranicama Akcija HR info, primjenjuju se navedeni PUK i svi važeći zakoni Republike Hrvatske.

Registracija

U cilju korištenja dodatnih funkcionalnih pogodnosti Akcija HR info potrebno se registrirati. Obvezni podaci prilikom registracije su ime/ime  i prezime (fizičke osobe) i  email.

Traženi podaci neće biti objavljeni niti dostupni drugim korisnicima ili trećim osobama. Domidona se obvezuje da će te podatke koristiti samo u svrhe za koju su dobiveni. (Po potrebi kontaktiranje korisnika putem email-a).

Sadržaj

Sve objave, poruke, tekstovi, datoteke, slike, fotografije, audio i video zapisi te svi ostali drugi materijali (u daljnjem tekstu: Sadržaj) prikupljeni su i objavljeni, preneseni ili povezani isključivo iz javno dostupnih objava i kataloga. Sve objave isključivo su informativnog karaktera i Akcije HR info ne može jamčiti za točnost, potpunost ili istinitost objavljenih podataka.

Jamstvo i odricanje od odgovornosti

Usluge Akcije HR info  pružaju se bez jamstva bilo koje vrste. Ne daju se jamstva za dostupnost, pouzdanost, točnost, potpunost ili sigurnost usluge. Akcije HR info  u potpunosti se odriče bilo kakve odgovornosti u svezi korištenja stranice akcije-hr.info.

Mjerodavno pravo i mjesto nadležnosti

Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem između Akcije HR info i Korisnika nadležan je sud u Zagrebu. Na odnose ugovornih strana koji nisu definirani ovim uvjetima primjenjuju se pravno pozitivni propisi Republike Hrvatske.

Korištenje kolačića

Možete posjetiti našu internetsku stranicu i koristiti postojeće module učenja bez potrebe za pružanjem osobnih podataka. Podatke za pristup (npr. IP adresu, datum i vrijeme pristupa, naziv datoteke kojoj pristupate) prikupljamo korištenjem kolačića (cookies) (n.pr., mali komadići texta koje naš server pohranjuje na čvrsti disk vašeg računala). Kolačiće koristimo kako bi pohranili vaše postavke, informacije koje koristite za prijavu ako na stranici postoji ta mogućnost, za pružanje personaliziranog iskustva i za analizu korištenja sadržaja stranice. Kolačići mogu također pohranjivati informacije koje vam mogu otkriti identitet koje ste sami prethodno unijeli na nekom dijelu stranice kako ne bi svaki put iznova morali unositi iste informacije. Kolačići se neće spremati na vaš čvrsti disk ako ih odbijete putem gumba “Odbijam kolačiće” koji se nalazi na ovoj web stranici u obavijesti o korištenju kolačića. Isključivanjem i odbijanjem pohrane kolačića izgubiti ćete dio funkcionalnosti ove internet stranice.

Politika privatnosti

Akcije HR info obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica. O posjetiteljima se neće prikupljati nikakvi osobni podaci osim u slučajevima ako ih posjetitelj dobrovoljno dostavi. U slučajevima kad je poznat indentitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi će se podaci koristiti samo u svrhu zbog koje ih je pošiljatelj poslao. Akcije HR info obvezuje se da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj osobi odnosno strani bez izričitoga pristanka korisnika. Korisnici mogu uputiti sva pitanja o načinu korištenja osobnih podataka kao i zahtjev za brisanje svojih osobnih podataka putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.